In ontwikkeling

Laatste Dagen (Drie Mensen) – Maartje Seyferth & Victor Nieuwenhuijs
Max, een zeer oude man belast met een ‘fout’ oorlogsverleden probeert aan het eind van zijn leven de waarheid over zijn daden van destijds te achterhalen. Maar in een gewelddadige confrontatie met de werkelijkheid moet hij zijn onmacht daartoe inzien. Zijn herinneringen blijken zelfingenomen, twijfelachtig, onbetrouwbaar en voor meerdere uitleg vatbaar.

Hevi – feature by Reber Dosky screenplay by Emily Reekers and Reber Dosky

Als Sara, een prostituee uit de stad Mardin, in het geheim een gewonde Koerdische strijder verzorgt, ontvouwt zich een onmogelijke liefde tussen hen. Onmogelijk omdat zowel zijzelf als hun door strijd en haat gekleurde omgeving eigenlijk het zicht op liefde verloren waren.

Happy Together – feature by Ger Poppelaars screenplay by Rogier Proper and Ger Popelaars
De prille en verblindende liefde van een Nederlandse man en vrouw die met hun nieuwe samengestelde gezin een ezeltocht maken door de Auvergne en de Cévennes, komt op het spel te staan door de wraaklust van een vroegere Franse minnaar.

Hollander – feature by Miriam Kruishoop
Een net vrijgelaten drugs smokkelaar besluit een Syrische vluchteling te helpen en probeert daarmee vrede te krijgen met zijn eigen lot en verleden.

Perfect Trinker – feature by Igor Heitzmann screenplay Igor Heitzmann & Katharina Held
Het leven is te mooi om het niet te verspillen.
Nana, 40, is de perfecte drinker. Haar gedrevenheid is  hartstochtelijk als een liefdesaffaire kan zijn, en ze probeert haar leven, met al zijn hoogte- en dieptepunten, ten volle te leven. Totdat haar lichaam het opgeeft en ze op de rand van de dood zweeft. Nana begint afscheid te nemen van haar oude leven. Ze zal zichzelf opnieuw moeten uitvinden, wil ze haar zoon zien opgroeien.

Derailed – feature by Wahid Sanouji
De omgeving waarin je opgroeit maakt van jou wie je wordt.
Een hoopvolle jongeman ontspoort door onderdrukking van zijn omgeving tot een radeloos slachtoffer.

Claustro – feature by Marcel Visbeen screenplay Peer Wittenbols and Marcel Visbeen
Het leek een simpel offer: je laat je één dag opsluiten in ruil voor een leven in complete vrijheid. Maar hij rekende er geen moment op dat hij niet alleen zou zijn.