I am the same, I am another

2013 Caroline Strubbe

Synopsis

De Hongaarse dertiger Szabolcs reist dwars door West-Europa naar Engeland, samen met het kleine meisje Tess, dat zijn dochtertje zou kunnen zijn. Ze reizen als vluchtelingen, in het geheim. Op de vrachtboot richting Engeland waar de man het meisje verstopt wordt duidelijk dat ze een gemeenschappelijk verleden hebben dat getekend is door een tragisch verlies.

In een klein appartement in een desolaat Engels kustplaatsje duiken ze onder. Verbonden door rouw, overleven ze van dag tot dag maar komen ze ook steeds dichter bij elkaar. De vraag is of het hen lukt het geheim dat ze delen verborgen te houden voor de buitenwereld.

Credits

Director: Caroline Strubbe Writer: Caroline Strubbe Cinematography: David Williamson Light: Senjan Jansen Costumes: Catherine Van Bree Art Director: Igor Gabriel Editor: David Verdurme Composer: Albert Markos & Eliane Radigue Cast: Kimke Desart, Zoltán Miklós Hajdu, Mark Hanney Produced by: Minds Meets Tomas Leyers Co produced by: Artémis Productions – Patrick Quinet, De Productie – Annemiek van Gorp & René Goossens

Links

Trailer