poster All Alone

All Alone

De gescheiden vader Marko is bijna nooit alleen: hij wordt omringd door familie, vrienden, collega’s en buurtwerkers. Toch wordt hij haast wanhopig omdat hij maar

Lees verder »

Shylock

Shylock is een verkenning van het tragische, grappige en vaak ondraaglijke leven van de beroemdste Jood uit de toneelgeschiedenis.

Lees verder »

T’Padashtun

De achttienjarige Alban is een buitenbeentje. Hij is opvliegend en versleet al meerdere scholen. Het liefst hangt hij op het dak; zijn toevluchtsoord.

Lees verder »

Kat en Muis

De jonge Belle woont in een gehucht, waar ze frank en vrij door de verlaten korenvelden fietst. Het overlijden van haar tante, bij wie ze

Lees verder »

Zomer

Zomer gaat over verlorenheid van jonge mensen die nog weinig houvast hebben in het leven, weg willen maar toch met elkaar vergroeid zijn.

Lees verder »

Sexy Money

Een muzikale documentaire over de emancipatie van Nigeriaanse vrouwen die in Europa zijn uitgebuit en vernederd als prostituee.

Lees verder »

Greencard Warriors

Het pad van een 14-jarig jongetje en een 15-jarig meisje kruisen elkaar in de suburbs van LA. Terwijl hun families strijden voor een beter leven is hun ontluikende liefde gedoemd te falen.

Lees verder »

En op ’n goede dag

Aan de hand van archiefbeelden wordt een grappig tijdsbeeld geschetst over hoe mensen door de jaren heen in vrijheid allerlei hoofdbedekkingen hebben gebruikt.

Lees verder »

Nick

De intelligente en grillige Nick werkt als chef-kok in een restaurant. Hij worstelt met het leven dat hij leidt.

Lees verder »

C’est déjà l’été

“C’est déjà l’été” is naast het portret van een gezin, bovenal de wordingsgeschiedenis van een puber, wiens leven lijkt te ontsporen bij gebrek aan een normaal gezinsleven.

Lees verder »

Crepuscule

Crepuscule is een mooi oud woord voor schemering. Of misschien zelfs iets meer dan schemering; de tijd dat de schemering overgaat in de nacht.

Lees verder »

Valentin

Verhaal over de 8-jarige Valentin, een slimme Argentijnse jongen, die verlaten door zijn ouders nu bij zijn oma woont.

Lees verder »